Nu dormiți bine? Salteaua aleasă poate fi de vină

3904
Nu dormiți bine? Salteaua aleasă poate fi de vină - saltea-2-1694002456.jpg

Articole de la același autor

În general, oamenii petrec în jur de o treime din viață pe saltea, deci aceasta joacă un rol important în sănătatea și starea generală de bunăstare, ca să nu mai vorbim de nivelul zilnic al energiei, de starea de vigilență sau de spirit. De aceea, este important să identificați semnele care arată că salteaua pe care o folosiți poate fi veche sau creează o stare de oboseală, și prin urmare trebuie să o schimbați. Un studiu american a descoperit că 75% dintre adulți au probleme de somn. Acesta a arătat că 60% dintre participanți au prezentat o stare de somnolență în timpul zilei care a interferat cu activitățile zilnice sau a cauzat greșeli la locul de muncă.

În timp ce afecțiunile medicale pot fi responsabile pentru o calitate proastă a somnului, salteaua pe care dormiți ar putea fi, de asemenea, unul dintre factorii care determină cât de odihnit vă veți simți pe parcursul zilei. Așadar, acordați atenție câtorva semne care indică dacă este timpul să schimbați salteaua, deoarece nu oferă un program de somn corespunzător.

Cercetările au demonstrat că saltelele pot fi folosite până la opt ani, dar acest lucru variază în funcție de producător, de tipul de saltea, de modul în care dormiți. Produsele de calitate inferioară nu durează atât de mult, dar chiar și saltelele de cea mai bună calitate au o durată de viață maximă și, eventual, vor trebui înlocuite. De asemenea, materialele din fibre și spumă se descompun în timp și, cu cât este mai adâncă adâncitura în saltea, cu atât aveți o senzație mai mare de disconfort, care pot perturba somnul și pot provoca dureri de spate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Diverse : Ce trebuie să știi despre saltele
Pagina a fost generata in 0.3061 secunde