Părinții constănțeni ies în stradă! "Avem dreptul de a alege pentru copiii noștri"

10428
4
Părinții constănțeni ies în stradă!

Articole de la același autor

Sâmbătă, 21 octombrie, o parte dintre părinții constănțeni, care militează împotriva vaccinării obligatorii, vor ieși în stradă pentru a-și susține punctele de vedere.

Manifestul, inițiat de "Alianța părinților", este pentru stoparea vaccinării forțate a copiilor și a întregii populații adulte din România.

"Ministerul vrea să impună opt vaccinuri obligatorii pentru copii și un număr nelimitat de vaccinuri pentru toată populația adultă din România. Avem dreptul de a alege, vaccinarea este o alegere nu o obligație", au spus inițiatorii evenimentului de protest.

Protestatarii vor urma traseu: B-dul Ferdinand > Str. Mircea Cel Batrân > Sala Sporturilor > Capitol >Spitalul Municipal > B-dul Tomis > B-dul Ferdinand > Harta Tomis.

La polul opus, autoritățile medicale declară că "vaccinarea trebuie să fie obligatorie, pentru că, dacă tot mai mulți părinți refuză să își vaccineze copiii, imunitatea colectivă va fi dărâmată, iar boli grave, eradicate cu ajutorul vaccinurilor, vor face din nou ravagii. 

Comentează știrea

Doctor
20 octombrie 2017
Pfff

Probabil toti sunt doctori cu diplome de la google... :))))) E dreptul lor totusi, sa iasa, inca nu stiu ce fac si nici nu vor intelege vreodată. Rezultatele lor se vad deja si se vor vedea mai bine mai tarziu, din pacate! Isi condamnă singuri copiii. Dacă lor nu le pasa de copiii proprii mie de ce mi-ar păsa ?

Mitica
21 octombrie 2017
Parere

Unii "oameni" nu ar trebui sa fie lasati sa faca copii...

Stefan
23 octombrie 2017
Pt doctoru'

Tu probabil esti vreun doctor parlit care te uiti la un om cum moare pentru ca nu ti a dat spaga bulangiule. E normal ca oamenii sa nu mai creada prostiile astea,stie toata lumea ca nu i pasa nimanui de sanatatea noastra . NEW WORLD ORDER asta este planul pt toti incultii care nici pana in 2017 nu stiu ce fac pe terra. Asa ca du te baga ti vaccinul in c u r si nu mai mintiti oamneii

Neli
24 octombrie 2017
problema reala este calitatea scazuta vaccinului si efectele adverse

sa puna dracu mana statul sa cumpere un vaccin de calitate nu sa faca afaceri pe sanatatea copiilor, problema reala este calitatea scazuta a vaccinului si efectele adverse. Masura obligativitatii nu va face decat sa infloreasca o alta ramura a coruptiei in randul medicilor ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde