Pașii de urmat pentru o administrate corectă a picăturilor de ochi

263
Pașii de urmat pentru o administrate corectă a picăturilor de ochi - picaturi-2-1699275921.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, există multe tipuri de picături sau lacrimi artificiale pentru și oricare dintre ele ar putea fi o provocare pentru a intra în ochi. Cu toate acestea, cu câteva sfaturi și puțină practică, vă veți simți mai confortabil cu acest proces. Conform medicilor, momentul și doza picăturilor pentru ochi pot face o mare diferență în tratament. Astfel, indiferent dacă utilizați picături oculare pentru glaucom, ochi uscați, o infecție sau o alergie, trebuie să le folosiți corect, pentru a obține beneficiul complet. Dacă întâmpinați probleme la introducerea picăturilor sau la utilizarea lor în programul potrivit, discutați cu oftalmologul despre opțiunile voastre.

Deci, dacă trebuie să luați mai mult de un tip de picături pentru ochi în același timp, așteptați trei până la cinci minute între diferitele tipuri de medicamente. Întrebați medicul oftalmolog sau farmacistul dacă este în regulă să păstrați picăturile la frigider. Când acestea sunt reci, ar putea fi mai ușor să simțiți picătura când lovește ochiul, astfel încât să puteți spune unde a ajuns picătura. Înclinați capul ușor pe spate și priviți în sus. Unii oameni consideră că este util să se concentreze pe un anumit punct de pe tavan. În acest sens, ar putea fi de ajutor să puneți o fotografie sau o decupare dintr-o revistă pe tavan, astfel încât ochii să se poată concentra asupra ei.

De asemenea, folosiți o mână pentru a trage pleoapa inferioară în jos, departe de ochi. Aceasta formează un buzunar pentru a prinde picătura. Apoi, țineți vârful recipientului direct peste buzunarul pleoapei și aplicați o presiune ușoară pe canalele lacrimale, acolo unde pleoapa se întâlnește cu nasul. Țineți canalele lacrimale închise timp de un minut sau două sau atât timp cât vă recomandă oftalmologul, înainte de a deschide ochii. Acest lucru va oferi picăturii timp să fie absorbită de ochi, în loc să se scurgă pe nas. (

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde