"Prețuiește viața! Învinge cancerul"

239

Articole de la același autor

Spitalul Privat ISIS a demarat Campania "Prețuiește viața! Învinge cancerul", un proiect prin care echipa își propune să ofere servicii gratuite de screening pentru depistarea cancerului de sân, tinerelor și femeilor din județul Constanța.

Campania va continua pe tot parcursul anului, toate persoanele de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 20 și 64 de ani putând beneficia de servicii gratuite de screening.

Pentru a intra în program, tot ceea ce trebuie să faceți este să trimiteți un email pe adresa [email protected], care să conțină numele complet, data nașterii, localitatea de reședință și un număr de contact.

De asemenea, în cazul femeilor care s-au confruntat cu probleme în trecut, ce vizează patologia sânului, acestea trebuie menționate.

"Proiectul de sănătate co-finanțat de Avon Cosmetics România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor se adresează tuturor categoriilor de femei din județul Constanța aparținând grupei de vârsta 20 - 64 ani, indiferent de profesie, religie, stare materială, stare civilă, etc. și vizează accesul gratuit al acestora la educație medicală preventivă", explică dr. Mohamed Zaher, medic primar obstetrică-ginecologie, directorul Spitalului Privat ISIS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5338 secunde