Ce boli grave pot fi tratate prin terapia cu argint

1496
2
Ce boli grave pot fi tratate prin terapia cu argint - argintulcoloidal-1406221147.jpg

Articole de la același autor

Cunoscut pentru proprietățile anti-microbiene, argintul este letal pentru bacterii, virusuri, fungi, în peste 650 de tipuri de afecțiuni, fără a fi toxic pentru organismul uman. Pentru obținerea argintului coloidal-ionic, se folosește o metodă complexă, naturală, fără adaos de săruri, conservanți, aditivi sau alte substanțe chimice. Metoda este considerată de specialiști ca fiind excelentă din punct de vedere terapeutic, nu este agresivă și nu dăunează mediului.

După o muncă de peste șapte ani, o echipă de cercetători români a patentat o soluție de argint coloidal ionic, recunoscută în întreaga lume pentru proprietățile remarcabile de vindecare a peste 600 de boli.

"Încă din Antichitate, alchimiștii îi atribuiau argintului virtuți terapeutice, afirmând că acesta are o acțiune curativă în tratamentul multor boli.

Recunoașterea pe scară largă a acestuia a debutat în 1970, odată cu studiul regenerării oaselor și organelor, un pas uriaș în medicină.

Astfel, terapia cu argint a devenit cunoscută și a urcat pe o treaptă superioară.

Produsul conține un procent ridicat de ioni de argint încărcați cu sarcină electrică pozitivă, care au proprietatea de a reface circuitul bioelectric celular și câmpul biomagnetic al organismului, oxigenând corpul și mărind rezistența la acțiunea agenților patogeni.

Îmbinarea tuturor proprietăților enumerate mai sus garantează un produs de înaltă calitate, redând organismului puterea de a se vindeca singur", explică dr. Alexandru Cătălin Micu, medic psihiatru, apifitoterapeut.

v v v

Ionii de argint omoară bacteriile și ajută la creșterea oaselor, fără a avea efecte negative asupra organismului. Cercetările medicale arată că argintul coloidal-ionic este eficient și activ în infecții microbiene, fungice, parazitare și virale atât interne, cât și externe, ale tractului digestiv, ale sistemelor respirator și urinar, boli autoimune, arsuri, răni, ulcerații și în tratarea organelor senzoriale.

Poate fi folosit ca adjuvant în boli ale sistemului de reproducere feminin și ale sistemului circulator, precum și pentru rezolvarea eficientă a unor complicații infecțioase. Este reco-mandat în afecțiuni tiroidiene, somnambulism și anorexie nervoasă.

"Soluția cu argint coloidal-ionic poate fi utilizată intern, ca supliment alimentar sau extern: în inhalații, pentru îngrijirea cavității bucale (gargară), picături în ochi, nas și urechi, în soluții pentru clismă, pentru igienă și tratamente în zona intimă, pentru îngrijirea părului, pielii și a unghiilor, prin pulverizare sau comprese, ca soluție tonică și purificatoare în cosmetică. Acesta nu este toxic și nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe vitale ale corpului. Argint coloidal-ionic ARGENTUM+ nu interacționează cu niciun alt medicament sau remediu. Consumul de argint coloidal-ionic nu prezintă risc de supradozaj și se elimină în mod natural în trei zile. Așadar, acțiunea terapeutică a ionilor pozitivi de argint nu este direcționată restrictiv, fiind valabilă doar în anumite boli, așa cum se petrece în cazul majorității medicamentelor de sinteză, ci este o acțiune universală", explică Radu Nicolae Cristian, tehnician fitoterapeut, asistent balneofiziokinetoterapeut.

Pentru mai multe informații medicale legate de argintul coloidal-ionic, aveți la dispoziție numerele de telefon 0722.524413 sau 0727.171234.

Comentează știrea

admirator
25 iulie 2014
felicitari!

se gaseste in farmacii? la ce pret?

admirator
25 iulie 2014
pina la urma,

care sunt bolile alea grave ce pot fi tratate cu argint?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.531 secunde