Produse naturiste care au proprietăți analgezice

159
Produse naturiste care au proprietăți analgezice - analgezice-1674230743.jpg

Articole de la același autor

Obișnuiți să luați analgezice naturale fără efecte secundare? Specialiștii spun că abuzul de medicamente este o problemă care îngrijorează specialiștii în sănătate din întreaga lume, mai ales că din ce în ce mai multe studii descoperă efecte secundare. Numeroși specialiști au avertizat, de-a lungul timpului, asupra riscului de infarct din cauza utilizării anumitor medicamente. Tocmai de aceea, în rândurile ce urmează vă vom prezenta câteva produse naturiste care au proprietăți analgezice. Desigur, ele nu pot servi drept înlocuitor al medicamentelor prescrise de medic. Din acest motiv, nu sunt substitute, ci complementare acestora. De exemplu, ardeiul gras roșu conține o cantitate semnificativă de capsaicină, care are efect analgezic. 


De asemenea, scade substanța P, care este responsabilă de transmiterea durerii din zona afectată către sistemul nervos. Acest proces poate fi de durată, dar este foarte eficient. Și rădăcina de ghimbir a fost folosită din cele mai vechi timpuri în tratamentul unor probleme precum artrita, datorită capacității sale de a reduce inflamația și durerea. Ghimbirul, atât în ceai, cât și aplicat local, are un mare efect antiinflamator și analgezic, capabil să lupte împotriva diferitelor afecțiuni.
 

Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, usturoiul are o importantă acțiune analgezică. Chiar se crede că puterea antiinflamatoare a usturoiului ajută la reducerea durerilor de dinți și a durerilor cauzate de artrită. În plus, ar putea ajuta la ameliorarea durerilor de cap, migrenelor, sinuzitei și nevralgiilor și este un bun prieten cardiocirculator. Acest beneficiu se datorează în principal conținutului său de capsaicină, responsabilă de neutralizarea durerii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5005 secunde