Programul de infarct la Constanța, în stand-by

464
Programul de infarct la Constanța, în stand-by - programuldeinfarct-1407860520.jpg

Articole de la același autor

După câteva întâlniri cu reprezentanții Ministerului Sănătății și multe promisiuni nerespectate, Spitalul Județean Constanța nu a primit acceptul pentru a intra în Programul Național de Infarct Miocardic, iar bolnavii nu pot beneficia de operațiile salvatoare.

"Deși s-au făcut numeroase demersuri și cereri către Ministerul Sănătății pentru a intra în program, pentru a primi fondurile necesare susținerii lui, nu avem nimic cert. Ultima discuție a dr. Mihnea Avram, directorul medical al instituției noastre, a rămas la stadiul de promisiune", susține Dănuț Căpățână, managerul Spitalului Județean Constanța.

Medicii constănțeni susțin că sute de constănțeni care suferă de inimă ar putea primi suport medical vital, dacă spitalul ar avea aceste fonduri.

"Sute de constănțeni care au avut nevoie de stenturi și de operații pe cord au fost trimiși la București pentru că ne-am mai permis să facem operațiile. Pe de altă parte, nu sunt puțini cei care, datorită fondurilor locale, au primit șansa la o nouă viață", mai spune managerul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6275 secunde