Constanța a primit doar promisiuni pentru programul de infarct

317
Constanța  a primit  doar promisiuni pentru programul de infarct - constantaaprimitdoarpromisiuni-1405005990.jpg

Articole de la același autor

Directorul medical al Spitalului Județean Constanța, dr. Mihnea Avram, a declarat că reprezentanții Ministerului Sănătății nu par a fi deciși în privința acordării fondurilor pentru programul național de infarct miocardic. Astfel, la ultima întâlnire cu ministrul, conducerea spitalului nu a reușit să se aleagă decât cu… promisiuni.

"Am primit doar promisiuni în ceea ce privește acordarea fondurilor pentru acest program, motiv pentru care nu putem să transmitem nimic pacienților. Se pare că vor fi redirecționați bani din alte centre de acest gen din țară și că, până la finalul acestui an, vom avea suport.

Doar că noi nu ne putem baza pe promisiuni și mă tem că, în acest ritm, vom ajunge la situația de acum doi ani, când pur și simplu nu mai puteam trata pe nimeni. Nu ne va rămâne decât să trimitem bolnavii la București, pentru că aici nu mai avem bani să le punem stenturi", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Mihnea Avram.

Din acest punct de vedere, medicul susține că, numai anul trecut, în cadrul secției de cardiologie a Spitalului Județean Constanța au fost salvați 300 de constănțeni și că banii pentru aceștia au fost primiți de la autoritățile locale.

"Nu ne mai pot ajuta nici autoritățile, deși anul trecut am primit suport. Dacă spitalul va intra în program, oricum va primi bani pentru maximum 30 de bolnavi pe lună, deci situația trebuie regândită la nivel de minister", a completat medicul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5883 secunde