Proiect de sănătate dentară la Constanța

139
Proiect de sănătate dentară la Constanța - proiectdesanatateorala-1433258056.jpg

Articole de la același autor

Asociația Studenților și Medicilor Voluntari Constanța (ASMV) continuă proiectul - "The beauty of smiling" (Frumusețea zâmbetului).


Scopul proiectului este creșterea nivelului de educație medicală în ceea ce privește sănătatea orală în rândul tinerilor, dar și informarea persoanelor despre voluntariat.


În cadrul activității se vor realiza sesiuni de informare, se va amplasa un birou de informare unde persoanele vor găsi materiale informative, vor putea viziona spoturi despre importanța sănătății orale pentru un zâmbet frumos, va fi amenajat un atelier pentru copii, organizat special pe această temă.


Voluntarii ASMV vor împărți pliante cu informații legate de sănătate orală și vor face prezentări legate de metodele de prevenție a problemelor de sănătate oro-dentară.


"Sfaturi privind sănătatea orală? Toata lumea știe ce să facă pentru a avea o igienă bună a cavității bucale, dar foarte mulți oameni, mai ales tinerii cuprinși de euforia adolescenței, sau din cauza lipsei de timp, abandonează măsurile de igienă orală. Infecțiile orale se răspândesc repede în tot organismul și de preferat e să le prevenim", a explicat dr. Dan Pletea, medic urgentist, membru ASMV Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6409 secunde