"Rabla pentru Periuța Ta", din nou la Constanța

152

Articole de la același autor

După modelul anului trecut, în lunile mai și iunie, "Zâmbește România" relansează programul prin care 1% din vânzarea produselor de igienă orală va fi donat pentru tratamente stomatologice pentru copii din familii sărace, în zone defavorizate ale țării.

Totodată, "Zâmbește România" va continua programul Caravanei Naționale "Rabla pentru Periuța Ta" în șase orașe mari din țară: București, Constanța, Alba-Iulia, Galați, Craiova și Timișoara.

Pe toată durata anului, începând cu 20 mai, "Zâmbește România" va include și un program de educare în școlile din 15 orașe din întreaga țară, derulat alături de specialiști în igiena orală, cu sprijinul "Salvați Copiii". Se estimează că peste 10.000 de copii vor beneficia, în cadrul programului, de sfaturi privind igiena orală.

De asemenea, prin intermediul "Zâmbește România", medici dentiști vor ajunge și în mediul rural, unde vor oferi părinților și copiilor ore de educație și materiale pentru îngrijirea orală. Proiectul de educare din mediul rural are loc în parteneriat cu Salvați Copiii și Asociația Națională a Bibliotecilor Publice din România. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Consultații stomatologice GRATUITE
Pagina a fost generata in 0.5367 secunde