Colonoscopii și endoscopii gratuite pentru constănțeni

516
Colonoscopii și endoscopii gratuite pentru constănțeni - colonoscopiigastromondendoscopie-1431017333.jpg

Articole de la același autor

Frecvența bolilor digestive este în continuă creștere, spun medicii. Pentru diagnosticarea precoce și aplicarea tratamentu-lui corespunzător, trebuie realizată explorarea aparatului digestiv prin metoda endoscopiei digestive. Endoscopia digestivă superioară este indicată în cazul persistenței simptomelor precum greață, vărsături sau scăderea bruscă în greutate.

Cât privește colonoscopia, aceasta se impune în evaluarea cazurilor cu dureri abdominale persistente de cauze neelucidate prin alte metode (ecografie sau probe biologice), dar și pentru monitorizarea bolilor inflamatorii ale colonului, precum boala Crohn sau recto-colita - hemoragică.

În acest sens, Centrul Medical de Gastroenterologie, Hepatologie și En-doscopie Digestivă Gastromond lansează o nouă campanie de investigații gratuite. Pacienții care vor să beneficieze de acest tip de investigații au nevoie de biletul de trimitere de la medicul de familie, de cardul de sănătate sau adeverința de asigurat, document eliberat de CJAS Constanța.

Programările se pot face telefonic, la numerele 0770.255.914 și 0341.462.767. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5079 secunde