Relaxare și tratament la Sanatoriul Balnear Mangalia

393

Articole de la același autor

Constănțenii sau turiștii care au nevoie de relaxare se pot îndrepta către Mangalia, unde Sanatoriul Balnear oferă servicii de SPA, balneoterapie, în care sunt incluse numeroase proceduri de trata-mente benefice să-nătății.

Baza de tratament oferă o gamă largă de proceduri, atât pentru pacienții asigurați, cât și pentru cei neasigurați, dar și oferte speciale pentru SPA.

Astfel, în prezent, tariful pentru pacientul neasigurat este de 190 de lei pe noapte în camera cu două paturi, 200 de lei pe noapte în camera cu balcon și 260 de lei pe noapte în apartament de două persoane. Prețul include cazarea, trei mese pe zi și tratamentul adecvat. Pacientul asigurat va plăti 106 lei pe noapte, în camera simplă, 116 în camera cu balcon și 176 în apartament. Începând cu 28 septembrie și până pe 19 decembrie 2015, tarifele vor scădea până la 180 de lei pentru pacienții neasigurați și 96 lei pentru pacienții asigurați.

Pacienții asigurați se vor prezenta cu cardul de sănătate activat, bilet de trimitere și copie după buletinul de identitate.

Pacienții asigurați care nu posedă card de sănătate, se vor prezenta cu trimitere de la medicul de familie precum și cu adeverința eliberată de către Casa Județeană de Sănătate Constanța.

Rezervările pentru secțiile de Spital și Sanatorială se fac cu plata anticipată a sumei de 120 lei. Avansul plătit se scade din valoarea tratamentului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1791 secunde