Remedii naturale care contribuie la tratarea herniei

233
Remedii naturale care contribuie la tratarea herniei - hernii-1666802459.jpg

Articole de la același autor

La ora actuală, există mai multe tipuri de hernii, cu diferite grade de severitate. De pildă, unii pacienți nu simt nimic, pe când alții acuză dureri de intensitate redusă sau moderată. Specialiștii spun că cele mai frecvente tipuri de hernii sunt femurală, inghinală, hiatală, ombilicală și de incizie. Cert este că, chiar și după vizita la medic, puteți folosi remedii naturale pentru reducerea herniilor. Dacă observați o umflătură într-o regiune a corpului, mai ales după efort fizic sau ridicarea de greutăți, puteți suferi de o hernie. Apoi, efortul exagerat este una dintre cele mai frecvente cauze ale herniei. Înainte de a ajunge la o clinică specializată pentru testare, puteți recurge la acest remediu pentru hernie simplu și eficient. Cele trei ingrediente ale acestui tratament au fiecare calități vindecătoare și de calmare.
 

Este vorba despre argilă, oțet și frunzele de varză, care au multiple proprietăți antiinflamatoare. În ceea ce privește argila, aceasta este unul dintre cele mai vechi remedii din lume și reduce în mod natural inflamația. Modul de folosire este simplu. Amestecați argilă cu puțină apă sau alt lichid și aplicați-o pe piele. Lăsați amestecul să se usuce, apoi clătiți cu apă din abundență. Nu refolosiți argila, deoarece este deja plină de toxine și impurități. Oțetul, în special cel de mere, este un lichid miraculos care reglează valoarea PH-ului, stimulează circulația și reducere inflamațiile. Acesta poate grăbi vindecarea oricărei răni sau afecțiuni, dacă este aplicat pe locul dureros.

În plus, grație proprietăților sale nutritive și aportului de minerale, vitamine și enzime, oțetul este un aliment pe care ar trebui să-l introduceți în dietă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4409 secunde