Scăpați de simptomele deranjante ale cistitei cu remedii naturale!

291
Scăpați de simptomele deranjante ale cistitei cu remedii naturale! - cistita2-1638366774.jpg

Articole de la același autor

Cistita interstițială este o problemă de sănătate care poate produce mult disconfort și frustrare. Cu toate acestea, nu disperați, pentru că-i puteți ameliora simptomele folosind câteva remedii naturiste, care pot completa tratamentul prescris de medic. Mai mult decât atât, trebuie să știți că gestionarea acestei tulburări implică, de obicei, schimbări ale stilului de viață și ținerea sub control a stresului.

Cert este că cistita interstițială are un impact major asupra calității vieții femeilor afectate. De ce? Pentru că poate cauza disconfort în timpul actului sexual, dar și tulburări de somn. Toate acestea se adaugă simptomelor sale principale, care vizează vezica urinară. Pe de altă parte, cistita interstițială poate influența dispoziția, fiind adesea însoțită de anxietate, stres și depresie.

Remediile naturiste pentru ameliorarea simptomelor se bazează pe schimbarea dietei și gestionarea stresului. Pentru a ameliora disconfortul cauzat de cistită, puteți începe prin a bea suc de merișoare sau a consuma tablete cu acest fruct. Beneficiile acestor fructe împotriva cistitei interstițiale se datorează conținutului lor semnificativ de antocianine, substanțe care împiedică bacteriile să se lipească de pereții vezicii urinare. Și extractul din sâmburi de grepfrut constituie un ingredient natural folosit din ce în ce mai des ca remediu împotriva infecțiilor. Acesta este util pentru ameliorarea simptomelor cistitei interstițiale, deoarece vă ajută să evitați reacțiile adverse asociate antibioticelor. În plus, pe lângă efectul lor antioxidant, au proprietăți antimicrobiene, care pot inhiba dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Sănătate : Cistita, o urgență medicală?
Pagina a fost generata in 1.765 secunde