Remedii naturiste împotriva ciupiturilor de purici

265
Remedii naturiste împotriva ciupiturilor de purici - mancarime-1653678112.jpg

Articole de la același autor

Cu toate că tind să fie mai frecvenți pe timpul verii, puricii vă pot mușca în orice moment, așa că este recomandat să aveți în apropiere câteva remedii naturale pentru a calma mâncărimea.

Puricii preferă sângele mamiferelor, în special al animalelor, deși pot ataca și oamenii, ocazional. Mușcătura provoacă reacții alergice, cu un cerc roșu mic și bombat, care este însoțit de o mâncărime inconfortabilă. Acesta este motivul pentru care tratamentul este necesar pentru a calma mâncărimea și usturimea. Unii oameni sunt mușcați în diferite părți ale corpului, în timp ce alții nu sunt atât de „atractivi” pentru insecte. Vestea bună este că puteți folosi tratamente naturiste pentru a controla iritația pielii și a evita disconfortul.

Mare atenție! Dacă observați ceva ieșit din comun, trebuie să mergeți la medic. Dacă situația este sub control, aplicarea locală a bicarbonatului de sodiu poate ajuta la calmarea senzației de mâncărime și a inflamației cauzate de mușcătura de purici. Ingredientele de care aveți nevoie: o lingură de bicarbonat de sodiu, două linguri de apă. Mai întâi, faceți o pastă groasă din bicarbonatul de sodiu și apă și aplicați-o pe zona afectată. Apoi, așteptați să acționeze timp de zece minute, clătiți și repetați utilizarea dacă este necesar. Antiseptic și antiinflamator, oțetul de mere poate fi folosit ca remediu împotriva ciupiturilor de purici și poate servi la prevenirea infecțiilor cutanate și la controlul mâncărimii. Ingredientele sunt următoarele: o lingură de oțet de mere, două linguri de apă. Începeți prin a dilua oțetul de mere în apă. Înmuiați vată în lichid și aplicați pe zona afectată de două ori pe zi, până când iritația este eliminată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Sănătate : Buzele, tratate cu bicarbonat?
Pagina a fost generata in 1.15 secunde