Scăpați de coșurile de pe nas cu băile faciale de aburi!

189
Scăpați de coșurile de pe nas cu băile faciale de aburi! - cosuri2-1648649594.jpg

Articole de la același autor

V-au apărut coșuri pe nas și nu reușiți să scăpați de ele? Combinația de aloe vera și ulei esențial de arbore de ceai este ideală atât pentru a preveni apariția lor, cât și pentru a promova vindecarea acestora. Coșurile de pe nas sunt foarte inestetice și prea vizibile, deoarece sunt în centrul feței. Potrivit unui studiu spaniol, apariția acestor mici pustule are cauze multiple. Pentru început, trebuie menționat faptul că acneea de pe nas și patologiile dermatologice pot avea cauze diferite. Următorii factori influențează această problemă: mâncarea și obiceiurile proaste, poluarea, modificările hormonale, igiena necorespunzătoare a feței etc.

În continuare, vă propunem diferite remedii pe care le puteți prepara acasă într-un mod simplu. În acest fel, vă puteți face propria rutină pentru a preveni și elimina coșurile de pe nas. Pentru început, primul remediu natural pe care vi-l propunem pentru a elimina coșurile de pe nas sunt băile faciale de aburi. Specialiștii sunt de părere că vaporii funcționează ca un antiseptic, pe lângă faptul că facilitează acțiunea substanțelor folosite pentru tratament.

Totodată, mușețelul are proprietăți antiinflamatorii, iar rozmarinul vă ajută să preveniți suprainfectarea coșurilor, deoarece promovează vindecarea pielii. Cu aceste două ingrediente, puteți pregăti aburul facial pe care îl veți folosi o dată pe săptămână. Tot ce aveți nevoie: cinci pahare de apă, două linguri de frunze de rozmarin uscate, două linguri de floare de mușețel uscată. Pentru început, veți fierbe apa și veți lăsa plantele medicinale să clocotească cinci minute. Opriți focul și aduceți fața aproape de vas, cam la 30 centimetri, având grijă să nu vă ardeți. Puteți pune un prosop pe cap pentru a menține mai bine aburul fără a se disipa. Veți sta așa timp de două până la cinci minute. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7482 secunde