Sute de amenzi pentru cei care scot gunoaiele la stradă în saci şi cutii

394
1
Sute de amenzi pentru cei care scot gunoaiele la stradă în saci şi cutii - xsutedeamenzi-1648648422.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat, în cursul săptămânii trecute, mai multe activități de control care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

Polițiștii locali au monitorizat modul în care persoanele fizice și juridice predau gunoiul menajer către operatorul de salubritate, dacă se respectă graficul de colectare sau dacă proprietățile sunt îngrijite corespunzător. „Pentru neregulile identificate s-au aplicat 253 sancțiuni contravenționale pentru scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi în alte tipuri de recipiente (saci, cutii, bidoane), neigienizarea imobilelor ori pentru nerespectarea regimului juridic al deșeurilor. Pe lângă sancțiunile aplicate, polițiștii locali au stabilit și măsuri pentru rezolvarea neconformităților constatate. Cuantumul total al sancțiunilor contravenționale a fost de 124.500 lei”, anunţă reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, controalele pe această tematică vor continua și în perioada următoare. Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care dăunează esteticii și curățeniei orașului sau care îngreunează desfășurarea normală a circulației pe drumurile publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected]

Comentează știrea

Pavel
1 aprilie 2022
predare gunoi menajer in saci

Ne induceti in eroare cu textul asa zisei stiri Cum sa dai amenzi daca gunoiul este in saci menajeri/ se vad galbeni/ unii inscriptionati cu firma colectoare care are obligatia de a furniza abonatilor saci menajeri , diferit colorati ptr fractia uscata si umeda / colectate selectiv. Mai aprofundati legislatia inainte de a lauda amenzile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0546 secunde