Primăria Constanţa vă avertizează. Atenție unde opriți/staționați cu autovehiculul!

650
1
Primăria Constanţa vă avertizează. Atenție unde opriți/staționați cu autovehiculul! - stationari-1645037395.jpg

Articole de la același autor

Din păcate, conducătorii auto constănţeni continuă să oprească sau să staționeze mașinile pe drumurile publice, în locuri nepermise, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat. În acest sens, polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat în cursul acestei săptămâni o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002R privind oprirea sau staționarea autovehiculelor.

Potrivit Primăriei Constanţa, într-o singură zi, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 50.870 lei. Ca urmare a încălcării prevederilor legale, în cazul a 15 autovehicule s-a dispus măsura tehnico-administrativă de ridicare a acestora de pe partea carosabilă a drumului public. Încă o dată, Poliția Locală atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. 



Comentează știrea

Lt.Frank Bullitt
17 februarie 2022
Orasul gogomanilor

Un mare fâs.Politia locala nu face absolut nimic doar papă banii din bugetul local ,adica din buzunarele noastre. Pe str Lahovari intre Mamaia si Nicolae Iorga fiecare parcheaza cum il taie capul. Sau la intersectia General Manu cu Mamaia langa CNAS. Constanta a ajuns precum orasul gogomanilor din Buratino.Toate neamurile proaste cu masini mai scumpe decat apartamentul in cate locuiesc sau cu sh-uri parcheaza pe trotuar . Politia Locala ne costa aproximativ 2,5-3 mil de euro pe an .Cu acesti bani Primaria poate cumpara sistem de supraveghere video nu sa le umple buzunarele unor puturosi si analfabeti. Atâta timp cat in fruntea Politiei Locale nu va fi pus un manager prin concurs care sa aibe target-uri si obiective de indeplinit ,iar primarul si CL sa-i ceara raportul din 6 in 6 luni, nu se va schimba nimic in bine.Pai daca actualul sef al Politiei Locale lucra in domeniul privat ,la cat de "performant" e acum era șomer. PS. La cum arata orasul , se vede ce australopiteci si pitecantropi populeaza administratia locala.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.088 secunde