Regulamentul privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare din domeniul public și/sau privat al municipiului Constanța, în consultare publică

191
Regulamentul privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare din domeniul public și/sau privat al  municipiului Constanța, în consultare publică - constanta-1644849061.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind normele pentru lucrările tehnico-edilitare din domeniul public și/sau privat al municipiului Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat:

- pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, la secțiunea "De interes public/Transparență decizională pe Legea 52/2003", începând cu data de 14.02.2022, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare.

În temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 25.02.2022 se pot transmite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris:

- prin poștă, la sediul din Ștefan Mihăileanu nr. 10 – serviciul Management Drumuri și Transport;

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7835 secunde