Razie a poliţiştilor locali, în Constanţa

164
Razie a poliţiştilor locali, în Constanţa - xrazie-1647874479.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au desfășurat, săptămâna trecută, o amplă acțiune tematică, pe raza municipiului Constanța. La activitate au participat 40 de lucrători ai Serviciului de Ordine Publică din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

„Scopul acțiunii a fost verificarea respectării normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și a curățeniei din perimetrul cuprins între bulevardul Mamaia – strada Unirii –strada Pescarilor – strada Soveja - bulevardul Tomis – strada Mihai Viteazul – strada Avram Iancu- strada Mercur – strada Jupiter – strada Țepeș Vodă – strada I.G. Duca - bulevardul Ferdinand -bulevardul I.C. Brătianu. Au fost monitorizate mai multe zone de interes public, precum Faleza Cazino, Portul Turistic Tomis și parcurile Tăbăcărie, Tomis 2, Oleg Danovski, Arheologic, Gară, Casa de Cultură”, au precizat reprezentanţii autorităţilor locale.

În cadrul activităților de prevenire și combatere a faptelor ilicite au fost legitimate 110 persoane. Totodată, oamenii legii au constatat 110 sancțiuni contravenționale în valoare de 36.020 lei și au dispus patru măsuri complementare de aducere a terenului la starea inițială. „Cele mai multe abateri au vizat fapte antisociale din spectrul ordinii și liniștii publice precum: proferarea de injurii, apelarea la mila publicului, consumul de alcool pe domeniul public sau tulburarea ordinii, liniștii locuitorilor și a bunei vecinătăți. De asemenea, au fost aplicate amenzi contravenționale pentru fumat în spațiu public închis, aruncare de hârtii, ambalaje, materiale care dăunează esteticii, răscolirea gunoiului din containere, staționarea vehiculelor în zone special amenajate cu pavele, comerț stradal neautorizat”, mai spun reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Potrivit acestora, activități similare se vor derula în continuare, în scopul asigurării unui climat public civilizat. Cetățenii sunt rugați să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6009 secunde