Controale în trafic, la Constanţa. Amenzi aplicate de poliţiştii locali

130
Controale în trafic, la Constanţa. Amenzi aplicate de poliţiştii locali - xcontroaleintrafic1-1647605325.jpg

Articole de la același autor

Direcția Generală Poliția Locală Constanța a desfășurat, săptămăna aceasta, o amplă acțiune tematică pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în domeniul transportului de persoane în regim taxi, călători cât și a celui de marfă.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au aplicat 156 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 72.578 de lei.

„Cele mai frecvente abateri constatate au fost : lipsa ecusonului, înscrisuri neconforme, lipsa listei de prețuri, opririle și staționările neregulamentare, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei stradale. Oamenii legii se află în permanență în stradă pentru a asigurarea unui climat civilizat de ordine și siguranță publică”, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Luminiţa Lare.

Reprezentanţii autorităţilor fac apel la cetăţeni să semnaleze în continuare orice fapte antisociale, la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3509 secunde