Screening gratuit pentru depistarea cancerului de sân, la Constanța

304
Screening gratuit pentru depistarea cancerului  de sân,  la Constanța - screeninggratuitcancerdesan-1402937414.jpg

Articole de la același autor

Constănțenele care doresc să realizeze investigații pentru depistarea cancerului de sân se pot adresa Spitalului Privat Isis, care desfășoară campania "Prețuiește viața! Învinge cancerul!".

"Campania se desfășoară pe tot parcursului anului, toate femeile cu vârste cuprinse între 20 și 64 de ani putând să beneficieze de servicii gratuite de screening. Pentru a intra în program, cele interesate trebuie să trimită un email pe adresa [email protected], care să conțină numele complet, data nașterii, localitatea și un număr de telefon. De asemenea, în cazul femeilor care s-au confruntat cu probleme de sănătate în trecut, ce vizează patologia sânului, trebuie să le menționeze.

Până în acest moment, nu au fost identificate cazuri care să necesite luarea în evidență de către un medic oncolog, examinările având rezultate normale.

Femeile care sunt înscrise în program deja vor primi, în perioada următoare, date cu privire la ziua rezervată pentru consultații și investigații de specialitate, la care vor fi supuse, în funcție de vârsta și istoricul medical", ne-au precizat reprezentanții Spitalului Privat Isis.

Campania "Prețuiește viața! Învinge Cancerul!" este un proiect inițiat de Spitalul Privat Isis și co-finanțat de Avon Cosmetics România, în cadrul programului pentru sănătatea sânului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5603 secunde