Sfaturi pentru a rămâne însărcinată mai repede

290
Sfaturi pentru a rămâne însărcinată mai repede - sarcina-1669041499.jpg

Articole recomandate

Societatea Americană de Medicină Reproductivă clarifică faptul că infertilitatea nu este un inconvenient, ci o boală a sistemului reproducător care dăunează în mod egal femeilor și bărbaților. Datele Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) arată că, la nivel mondial, 48 de milioane de cupluri și 186 de milioane de persoane au probleme în a obține o sarcină în mod natural. Deși este adevărat că fiecare caz este diferit, prin aplicarea unor sfaturi, este posibil ca un cuplu în condiții normale să grăbească rezultatul. Vreţi să rămâneţi însărcinată mai repede? Începeţi să vă pregătiţi corpul pentru sarcină! În primul rând, sunt de părere specialiştii, este necesar un consult ginecologic. Specialistul examinează dacă există complicații medicale care îngreunează obținerea sarcinii și precizează riscul apariției patologiilor congenitale.

Drumul începe cu detoxifierea organismului, renunțând la fumat, alcool sau cofeină. Aceste obiceiuri au efecte negative asupra fertilității și provoacă daune fătului.


Cu siguranță, medicul va cere analize atât pentru femeie, cât și pentru bărbat. Pentru viitoarea mamă, analizele de bază constau într-un examen ginecologic și al sânilor, o analiză a hemoglobinei și hematocritului, serologie, glicemie și altele. De precizat că este posibil să rămâneţi însărcinată mai repede dacă faceţi sex în fiecare zi în timpul ciclului fertil. De asemenea, se recomandă consumul de zinc, vitamina E, vitamina B9 și alte vitamine din complexul B. Nu uitaţi nici să lăsaţi deoparte băuturile răcoritoare și carbohidrații simpli și să optaţi pentru fructe și cereale integrale. Atenţie! Nu neglijaţi nici exercițiile fizice, întrucât activitatea fizică aduce beneficii femeilor care doresc să rămână însărcinate mai repede. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7798 secunde