Sfaturi pentru un ten frumos

516
Sfaturi pentru un ten frumos - sfaturitenfrumos-1315756135.jpg
Pielea este oglinda organismului uman, iar tenul frumos reflectă gradul de sănătate. Iar pentru a avea un ten frumos și luminos, trebuie să se țină cont și de stilul de viață, nu doar de produsele de îngri-jire. Iată ce trebuie să se aibă în vedere pentru a avea un ten curat:
r Îngrijirea zilnică - pielea, cel mai mare organ uman, are nevoie de îngrijire zilnică. De aceea, este important să existe un ritual zilnic de îngrijire a pielii și mai ales a tenului: se impune să vă demachiați de două ori pe zi, dimineața și seara, să vă cureți fața cu un produs potrivit tipului de piele. Trebuie să știți că loțiunea de curățare trebuie lăsată să acționeze cel puțin 30 de secunde înainte de a se clăti cu apă rece.
r Hidratarea - cele opt pahare de apă, ce trebuie consumate într-o zi, nu sunt un mit. Un organism hidratat înseamnă o piele hidratată, în consecință se impune reducerea consumului de alcool și băuturi carbogazoase. Toate tipurile de ten necesită hidratate, inclusiv cel gras. Dacă pielea nu este suficient de bine hidratată, ea va produce și mai mult sebum, deci este important să fie ales un produs hidratant în funcție de tipul de ten.
r Alimentația corectă - o alimentație echilibrată este importan-tă pentru starea noastră de bine și pentru un aspect fizic plăcut, inclusiv o piele frumoasă. De aceea, trebuie evitate grăsimile, în favoarea legumelor, cerealelor integrale și fructelor.
r Somn suficient - în timpul nopții și al somnului, pielea se regenerează și calitatea somnului se reflectă pe tenul nostru. Un somn de șase - opt ore înseamnă un ten luminos.
r Gomajul și masajul - o dată pe săptămână trebuie să se aplice un gomaj facial, pentru a scăpa de celulele moarte. Gomajul se poate realiza cu o linguriță de mălai și una de miere. După gomaj, masați-vă tenul cu o loțiune hidratantă sau un ulei hidratant.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Trucuri pentru economisirea timpului
Pagina a fost generata in 0.3887 secunde