Sfaturi utile pentru a scăpa de celulită

795
Sfaturi utile pentru a scăpa de celulită - celulita-1340639534.jpg
Chiar dacă celulita nu reprezintă un pericol de sănătate, majoritatea femeilor caută în mod constant soluții pentru a scăpa de aspectul inestetic de "coajă de portocală" de pe piele.
Specialiștii susțin că nu există remedii pentru a face ca celulita să dispară complet, ci doar tratamente care reușesc să minimizeze acest aspect. Pentru a vedea rezultate, însă, nu trebuie să se facă pauze mai lungi de trei zile de la începerea tratamentului anticelulitic. De asemenea, 30 de minute de mișcare pe zi contribuie foarte mult la eficientizarea remediilor naturale.
Un remediu eficient împotriva celulitei este și consumul de apă, care curăță organismul și elimină toxinele. Totodată, este recomandat consumul de fructe și legume colorate, bogate în antioxidanți, deoarece pot să curețe, în mod natural, sistemul sanguin de toxine. Alimentele bogate în fibre combat și ele celulita, îmbunătățind procesul digestiv, eliminând eficient toxinele din tractul digestiv, toxine care împiedică digerarea corespunzătoare a alimentelor.
Cafeaua măcinată este excelentă pentru a exfolia pielea dacă o amestecați cu o cremă de corp. Crema se întinde pe zonele afectate și se masează cu o mănușă abrazivă, se lasă să acționeze 5 - 10 minute, după care se clătește cu apă caldă. Tratamentul va îmbunătăți circulația sângelui și va elimina depunerile de grăsime. Deși nu par a fi atât de eficiente folosite individual, remediile naturale vor fi mult mai eficiente în momentul în care le combinăm cu o alimentație potrivită și sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2982 secunde