Soluția pentru chinuitoarele diete: reechilibrarea nutrițională

218
Soluția pentru chinuitoarele diete:  reechilibrarea nutrițională - solutiapentruchinuitoarele-1421856567.jpg

Articole recomandate

Sunteți victima curelor de slăbire ținute în zadar? V-ați dori să atingeți în sfârșit greutatea dorită, pe care s-o și păstrați și toate acestea fără să răbdați de foame? Acum, printr-un test bioelectronic se pot constata intoleranțe individuale față de 100 de alimente și aditivi diferiți. Efectul este surprinzător: dacă eliminați acele alimente pe care corpul nu le tolerează, veți slabi automat!

De un astfel de tratament puteți beneficia în cadrul centrului medical Iowemed.

"BIO-ZM II este primul dispozitiv dotat cu software pentru reechilibrarea dietei ce analizează măsurile și stabilește obiectivul nutrițional al persoanei. Se va recomanda o dietă personalizată, adaptată fiecărei necesități a persoanei în completă siguranță.

De fiecare dată când se fac măsurătorile cu NUTRISVELT - BIO-ZM II, obiectivele nutriționale pot fi restabilite iar dieta readaptată conform acestora.

Tratamentul cu ultrasunete (tehnologie Sonicare) are ca efect principal reducerea masei grase atât superficiale cât și profunde. Tehnologia aparține exclusiv - Nutrisvelt. Țesutul adipos este alcătuit din mai multe straturi: cel hipodermic superficial (care se poate transforma în celulită) și cel de grăsime profund, depinzând de locul unde este, a masei grase paralele, interne și viscerale.

Tehnica este nedureroasă. Rezultatele sunt vizibile după câteva ședințe, funcție de caracteristicile fiecărei persoane, se personalizează un program,începând întotdeauna cu interiorul organismului și finalizând cu aplicațiile externe", susțin specialiștii din cadrul Hera Body Care, aparținând Centrului medical Iowemed.

Pentru mai multe informații sau programări, aveți la dispoziție numărul de telefon 0749/144.201.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8066 secunde