Soluții naturiste pentru îndreptarea părului

140
Soluții naturiste pentru îndreptarea părului - par-1676486251.jpg

Articole de la același autor

V-ar plăcea să aveți părul drept, cu un aspect impecabil? În ziua de azi există numeroase tratamente naturiste care vă pot ajuta să aveți un păr lins fără a afecta podoaba capilară. Majoritatea femeilor au impresia că îndreptarea părului este imposibilă în absența produselor chimice și a plăcilor electrice. Deși aceste metode oferă rezultate incredibile, ele sunt foarte agresive și pot deteriora podoaba capilară. Acesta este motivul pentru care unii profesioniști în îngrijirea părului au inventat diverse strategii pentru a remedia problemele cauzate de metodele convenționale pentru îndreptarea părului.

De exemplu, puteți recurge la folosirea tratamentelor cu zeamă de lămâie și lapte de nucă de cocos. Combinând cele două ingrediente, veți obține un balsam natural care contribuie la îndreptarea părului și conferă luciu podoabei tale capilare. Acest tratament este bogat în antioxidanți, acizi grași și proteine ce previn căderea părului și deteriorarea cauzată de radicalii liberi. De asemenea, tratamentul cu ouă și ulei de măsline este ideal în astfel de situații.

Proteinele din compoziția ouălor sunt utilizate în diverse tratamente pentru înfrumusețarea părului și previn căderea podoabei capilare și susțin creșterea firelor noi. Pentru a prepara tratamentul, este necesar să combinați proprietățile benefice ale ouălor cu grăsimile sănătoase ale uleiului de măsline. Cu ajutorul său veți obține un păr mai sănătos, lucios și drept. Combinând făina de orez cu albuș de ou, veți obține un tratament pentru îndreptarea părului care vă ajută să remediați probleme ca uleiul acumulat în exces sau ruperea podoabei capilare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Cimbrul tratează tusea
Joi, 20 Septembrie 2012
Stire din Sănătate : Migdalele sunt bogate în fibre
Miercuri, 14 Martie 2012
Stire din Sănătate : Tratează acneea cu remedii naturiste
Pagina a fost generata in 2.073 secunde