Tratează acneea cu remedii naturiste

1154
4
Tratează acneea cu remedii naturiste - acneea-1331653594.jpg
Cea mai comună afecțiune cronică a pielii, acneea se manifestă prin inflamarea glandelor sebacee și a foliculilor piloși. Chiar dacă nu este periculoasă pentru sănătate, acneea poate deveni supărătoare, mai ales în cazul adolescenților, și poate lăsa cicatrici.
Iată câteva modalități de a scăpa de coșuri fără loțiuni chimice sau medicamente speciale.
O metodă naturală care s-a dovedit a fi foarte eficientă în eliminarea acneei este tratamentul cu coaja de portocală. Prin urmare, se rade coaja de portocală, se amestecă cu puțină apă și se aplică pe zonele afectate. Un alt remediu simplu pentru acnee este aplicarea în mod regulat a sucului de lămâie pe coșuri. Se lasă să acționeze cel mult o oră, apoi se clătește fața cu apă călduță.
Totodată, datorită proprietăților sale antiseptice usturoiul crud poate fi aplicat în zonele cu probleme pentru că ajută la curățarea pielii de coșuri, pete și furunculi. Pentru uz intern, se recomandă consumul a trei căței de usturoi pe zi, timp de o lună, pentru a purifica sistemul sanguin.
De asemenea, castravetele reprezintă un tonic extrem de benefic pentru tenurile acneice și previne apariția coșurilor și a punctelor negre. Castravetele ras se aplică pe față, ochi și gât timp de 15 - 20 de minute, după care se înde-părtează cu apă călduță.

Comentează știrea

Mihaela Bucur
13 ianuarie 2014
remedii naturiste cu ulei arbore de ceai

Ca remedii naturiste va recomand uleiul de arbore de ceai. 10 ani m-am luptat sa scap de cosuri si puncte negre si va pot zici ca singurul tratament eficent pentru cosuri este uleiul din arbore de ceai. Cremele care m=au ajutat pe mine au fost de la Thursday Plantation. Stiam ca au produse pe baza de ulei de arbore de ceai(tea tree) foarte bune de la o prietena care foloseste sampon impotriva matretii si dupa ce mi-am cumpart cremele pe baza de ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation impotriva cosurilor, am ramas uimit cat de eficente sunt. Sper sa pot sa pun link-ul, eu le-am luat de aici: http://thursdayplantation.ro/

hermes bags pink
18 mai 2014
hermes bags pink

hermes bags prices uk Stiri Sănătate : Tratează acneea cu remedii naturiste | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes bags pink http://www.ovcf.com/images/hermes-handbags-light-coffee-hermes-bags-pink-2153.asp

MBT Garissa Shoes shopping
3 iunie 2014
MBT Garissa Shoes shopping

mbt shoes newcastle upon tyne Stiri Sănătate : Tratează acneea cu remedii naturiste | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online MBT Garissa Shoes shopping http://www.7dorim.com/mbt-shoes/mbt-shoes-outlets.asp

Denis
27 aprilie 2017
Tratament acnee

Eliminarea cosurilor nu se poate face asa usor. Asta presupune sa iti schimbi stilul de viata. Aici ma refer la un regim alimentar adecvat. Si sportul poate da o mana de ajutor prin eliminarea toxinelor din organism.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Cum ne ferim de bolile de piele
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Vaccin împotriva acneei
Marţi, 08 Martie 2011
Stire din Sănătate : Vom mânca medicamente pe pâine
Pagina a fost generata in 0.3387 secunde