Soluţii pentru tratarea coşurilor de sub piele

230
Soluţii pentru tratarea coşurilor de sub piele - cosuri-1675278730.png

Articole de la același autor

Persoanele care au coșuri sub piele trebuie să ştie că acestea pot fi tratate mai greu. Din păcate, ele provoacă inflamație, roșeață și disconfort. Porii sunt inflamați și, spre deosebire de coșurile normale, sunt dificil de vindecat. Cum se tratează coșurile de sub piele? În primul rând, nu încercați să le stoarceți; această acțiune poate fi extrem de contraproductivă, deoarece poate inflama și mai tare coșurile și agrava infecția.

Pentru a le trata corespunzător, spălați-vă pe față cu apă și un săpun antibacterian bun. Acest lucru va elimina toate tipurile de murdărie de pe piele, cum ar fi transpirația, excesul de sebum și chiar anumite bacterii. Pentru a ajuta porii să se deschidă și coșul să iasă la suprafață, folosiți abur. Pur și simplu puneți o oală cu apă la fiert, apoi aplecați-vă cu fața spre ea la o distanță sigură, cu un prosop deasupra capului pentru a maximiza efectul de saună. În plus, puteți ajuta porii să se deschidă cu ajutorul unui vaporizator.

O altă modalitate de a ajuta la formarea capului coșului este aplicarea unei comprese calde pe piele. Nu trebuie să vă grăbiți pentru a obține rezultate bune. Este de preferat să aplicați progresiv comprese și abur și să nu încercați să accelerați procesul pentru a nu cauza daune pielii. Odată ce capul coșului este format, nu îl strângeți pentru a elimina puroiul. Cu ajutorul aburului, ar trebui să iasă singur. Desigur, curățarea reziduurilor trebuie făcută imediat, pentru ca porul să nu se înfunde din nou. Imediat după curățare, puteți continua cu o exfoliere ușoară, pentru eliminarea impurităților și a celulelor moarte ale pielii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0071 secunde