Specialiștii Baylor, instruiți de un doctor în psihologie de la Universitatea din Amsterdam

262
Specialiștii Baylor, instruiți de un doctor în psihologie de la Universitatea din Amsterdam - specialistiibaylor-1401813905.jpg

Articole de la același autor

Echipa Baylor a fost instruită, timp de două zile, de către un specialist de la Universitatea din Amsterdam. Este vorba despre Alexandra Dima, doctor în psihologie și cercetător în cadrul Școlii de Cercetare a Comunicării din Amsterdam, Departamentul de Comunicare, Facultatea de Științe Sociale și Comportamentale, din cadrul Universității din Amsterdam și un colaborator de tradiție al Fundației Baylor.

Întâlnirea de lucru a avut loc la Centrul de Excelență Baylor din Constanța, iar echipa Baylor a fost instruită în privința aderenței la tratament a pacienților.

"Trainingul cu o durată de două zile cu echipa de psihologi clinicieni de la Baylor a fost o ocazie excelentă de a discuta probleme de actualitate în cercetarea aderenței la tratament în bolile cronice. Se vorbește tot mai des despre o raportare a activităților clinicienilor, însă fără o pregătire corespunzătoare, acestea nu pot fi implementate. Scopul este acela de a înțelege pașii și criteriile unui program eficient de intervenție", a declarat Alexandra Dima. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Sănătate : Cum arată sângele tău?
Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Sănătate : E bine sau nu să ne vaccinăm copiii?
Pagina a fost generata in 1.2939 secunde