Spital reparat din banii de salarii

404
Spital reparat din banii de salarii - 119a20b469ee521f1f4d4266776b07be.jpg
Spitalul Orășenesc Hârșova a fost supus, în urmă cu trei ani, unui amplu proces de reabilitare. Cu toate acestea, au început să apară deja defecțiunile, ne-a declarat primarul localității, Tudor Nădrag, în administrarea căruia se află unitatea sanitară.
"La începutul lunii aprilie, la un vânt mai puternic, acoperișul spitalului a fost luat pe sus. De vină este lucrarea de mântuială care a fost efectuată", a arătat edilul.
Pentru că primăria nu are fonduri suficiente, a fost nevoie să se apeleze la banii de salarii ai angajaților administrației locale. "Pentru a reface învelitoarea spitalului, au intrat în salariile angajaților Primăriei Hârșova, pentru luna decembrie. Dacă nu făceam rost de bani, oamenii rămâneau fără salarii. Dar, săptămâna trecută, Consiliul Județean a aprobat să ne aloce 750 de milioane de lei vechi pentru reparații", a adăugat primarul.
În prezent, lucrările de reparații sunt aproape de finalizare. Edilul a mai susținut că nu se poate întoarce împotriva firmei care a efectuat lucrările inițiale, căci, conform contractului, au ieșit din garanție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3786 secunde