Spitalul Județean își completează personalul. Deficit mare de medici neurochirurgi

441
Spitalul Județean își completează personalul. Deficit mare de medici neurochirurgi - personalspital-1482760957.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (SCJU) scoate la concurs în luna ianuarie un număr de 43 de posturi, majoritatea pentru asistente și infirmiere. Potrivit directorului unității sanitare, dr. Cătălin Grasa, cele mai multe sunt valabile pe secțiile Pediatrie, Neonatologie, Medicală 2, Neurologie, dar și la stația centrală de sterilizare.

De asemenea, este nevoie de personal pe toate celelalte secții, dar și la farmacia spitalului. În plus, a adăugat managerul, spitalul își va întregi echipa și cu medici.

"Am încercat să aducem medici neurochirurgi noi, pentru că aici aveam cel mai mare deficit. O parte dintre medicii pe care îi avem acum se vor pensiona, așa că din prima jumătate a anului va începe munca un medic tânăr, pe care am reușit să-l aducem la Constanța și care în prezent face numai gărzi. Totodată, avem în vizor încă un medic pe această secție. De precizat că ne-am mărit și numărul de anesteziști, pentru că orice spital de urgență, de talia acestuia, trebuie să aibă totul pus la punct, atât în Terapie Intensivă, cât și în Urgență, unde ne vom completa personalul cu medicii rezidenți care au obținut note mari la examenul din toamnă", a declarat pentru "Cuget Liber", direc-torul SCJU, dr. Cătălin Grasa.

În privința infirmierelor și a asistentelor, aici vor fi continuate angajările, chiar și pentru debutanți. Desigur, pe aceste posturi vor candida cu siguranță și cei care s-au pensionat, dar care vor să își continue activitatea, dar, în linii mari echipa va fi reîmprospătată.

Pentru cei interesați de posturile medii, dosarul de concurs va conține în mod obligatoriu copia actului de identitate; formular de înscriere; copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări; copia carnetului de muncă sau, după caz, o adeverință care să ateste vechimea în muncă și după caz, în specialitate; cazierul judiciar; copia fișei de evaluare a performanțelor individuale sau recomandarea de la ultimul loc de muncă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4852 secunde