Testări gratuite pentru depistarea osteoporozei

491
1
Testări gratuite pentru depistarea osteoporozei - testarigratuiteosteoporoza-1389030033.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii se pot testa, gratuit, pentru depistarea osteoporozei, în cadrul Spitalului Medstar 2000. Testarea nu este dureroasă, durează doar câteva minute și este realizată cu ajutorul unui aparat de ultrasunete calcanean, deci nu este periculosă pentru organism.

Campania se desfășoară în perioada 13 - 24 ianuarie, în cadrul Departamentului de Recuperare și Fizioki-netoterapie, coordonat de dr. Mădălina Iliescu.

Programările se fac la recepția Medstar 2000 sau la numerele de telefon 0241.638.251, 0722.574.250, 072 MEDSTAR.

"Osteoporoza mai poate fi denumită și "hoțul ascuns", căci este o boală care, deși nu doare și nu prezintă simptome specifice, ca în cazul altor afecțiuni, demineralizează materia osoasă și duce la complicații destul de severe. În cadrul clinicii MEDSTAR 2000 am început încă din 2012 e anul trecut un screening în masă pentru două categorii de femei: una din care fac parte femei care vin la testare pentru a înțelege despre ce este vorba, dar care nu se cunosc cu această boală, iar a doua categorie se referă la pacientele care sunt deja înregistrate cu această afecțiune, sunt sub tratament și pe care le monitorizăm împreună cu medicii de familie. Practic, campania de testare pentru osteopo-roză nu se adresează doar femeilor cu factor de risc, ci masei populației feminine, tocmai pentru a identifica noi cazuri de boală", a explicat dr. Mădălina Iliescu.

Comentează știrea

christian louboutin decollete
28 februarie 2014
christian louboutin decollete

pictures of christian louboutin high heels Stiri Sănătate : Testări gratuite pentru depistarea osteoporozei | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin decollete http://3c.cecen.net/images/christian-louboutin-bianca-140.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Cetățenești : Ai osteoporoză și ești vegetariană?
Pagina a fost generata in 0.5342 secunde