La Clinica Maetrys Med

Tratamentul-minune care te ajută să învingi cancerul

3938
3

Articole de la același autor

Pacienții care suferă de boli grave, precum cancerul, sunt supuși unui "tir" de investigații și terapii extrem de agresive. Șansele

de recuperare sunt susținute și de diagnosticarea timpurie, dar și de felul în care organismul răspunde la tratament. În acest sens, constănțenii aflați în această situație dificilă pot beneficia de un tratament revoluționar, unic în lume, în tratarea bolilor canceroase și nu numai.

Șansele de însănătoșire sau de reechilibrare a organismului trebuie stimulate, spun specialiștii, mai ales atunci când pacienții suferă de boli grave. Pentru a stimula organismul să lupte cu boala, specialiștii din cadrul Clinicii Maetrys Med din Constanța utilizează unul dintre cele mai revoluționare tratamente din lume: metoda stimulării biologice și a corecției fenotipului uman.

"În cadrul clinicii Markov, utilizăm două concepte de tratament: unul pentru reîntinerire și cel pentru menținerea sănătății, cel care utilizează metoda de tratament a profesorului Markov Ghenadii Alexandrovici încă din 1980. Această metodă de tratament este unică în lume, iar noi suntem singura clinică din România care utilizează terapia respectivă. Ea este destinată atât pacienților care suferă de boli cronice, cât și celor care vor să își mențină starea de sănătate.

Tratamentul are la bază efectul câmpului magnetic pulsat de frecvență joasă asupra organismului. Acesta are proprietăți remarcabile, pentru că poate să penetreze absolut orice țesut din organismul nostru, ajungând până la nivelul celulelor. Tratamentul se dorește a corecta fenotipul organismul. Ce înseamnă fenotip? Înseamnă combinația dintre genele noastre, deci dintre moștenirea genetică, și capacitatea organismului de a răspunde la acțiunea stimulilor externi, de orice fel de natură.

Inclusiv stresul este un stimul extern care poate avea un impact memorabil asupra organismului și, dacă putem să facem un tratament preventiv prin care să corectăm acest fenotip, ajungem să preîntâmpinăm îmbolnăvirea", a explicat dr. Rodica Stanciu, medic specialist medicină generală, coordonatorul Clinicii Maetrys Med.

Cum se administrează tratamentul

În primul mod de aplicare a tratamentului, pacientul este supus unor câmpuri magnetice neagresive, generate de aparatele bioinformaționale, care permit atât diag-nosticarea bolii, cât și tratamentul acesteia, prin distrugerea celulelor maligne și însănătoșirea celor bolnave.

"La prima expunere, pacientul va începe să simtă senzații dureroase în zonele sau organele bolnave, permițând depistarea din timp chiar și a afecțiunilor care nu au fost diagnosticate încă prin procedeele medicale tradiționale! Tratamentul la aceste aparate va fi stabilit de către medicii specialiști de la clinică, pentru fiecare pacient în parte, funcție de caracteristicile acestuia.

Cel de-al doilea mod de aplicare a tratamentului se bazează pe administrarea internă a unor fitocockteiluri prescrise în funcție de fișa medicală a pacientului. Acestea conțin produse naturale pure din punct de vedere ecologic, decocturi și infuzii de plante medicinale, produse de apicultură, al căror efect terapeutic se manifestă numai după o prelucrare specială în cursul procesului de fabricație.

Astfel, pot fi tratați pacienți care suferă de tumori benigne sau maligne, boli de piele, afecțiuni ginecologice, cardiovasculare, respiratorii, gastro-intestinale, endocrine, disfuncții sexuale etc.", completează medicul.

Metoda de tratament Markov poate fi utilizată și de persoane care vor să prevină diverse boli și să își mențină starea de sănătate pentru un timp îndelungat. 

Comentează știrea

CERCEL STEFAN
28 iulie 2014
intrebare cu raspuns

unde se afla aceasta clinica in Constannta, adresa telefon, si daca se poate sa ne spuneti cum se procedeaza , cu trimitere de la medical de familie,sau daca se plateste, ce tarife aveti , este foarte important destiut ? ASTEPT RASPUNS,prin tel. 0728859435 sau prin email. MULTUMESC PT. ATENTIE.

Stanciu Rodica
28 iulie 2014
Raspuns Cercel Stefan

Buna ziua , nr.nostru de telefon este : 0735.880.282 , adresa de mail : [email protected] Adresa clinicii este : bd.Mamaia nr.168 A , punct de reper aprox.vis-a-vis de Hotel Royal Pentru informatii suplimentare , va rugam sa accesati site-ul : www.centrulmarkov.ro , sau, sunati-ne la nr.tel afisat si va oferim toate detaliile de care aveti nevoie

Răspuns la: intrebare cu raspuns
Adăugat de : CERCEL STEFAN, 28 iulie 2014
unde se afla aceasta clinica in Constannta, adresa telefon, si daca se poate sa ne spuneti cum se procedeaza , cu trimitere de la medical de...
Mirela Luncan
10 decembrie 2016
Întrebare cu raspuns cât mai urgent

Bună ziua! Mă interesează costurile de consultație apoi tratament cu fitocockeiluri pentru tatăl meu în vârstă de 66 ani,care a fost operat de cancer de vezica urinara iar rezultatul biopsiei a fost cancer de vezica urinara G3. Astept un semn din partea companiei la tel.0733044168.Multumesc. O zi frumoasă!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9905 secunde