Trucuri pentru a face părul să pară mai plin de volum

135
Trucuri pentru a face părul să pară mai plin de volum - trucuri2-1654266162.jpg
Vreţi să aveţi părul plin de volum, să pară mai des? Pentru a face părul să pară mai des, puteți apela la câteva trucuri de înfrumusețare care vă vor ajuta să obțineți aspectul dorit. De exemplu, dacă aveți părul rar sau subțire, drept și lipsit de volum, o nouă tunsoare poate fi soluția ideală pentru voi. În acest caz, cea mai bună opțiune este un bob lung, sunt de părere specialiștii. Pe de altă parte, dacă părul este lipsit de volum, tunsorile scurte v-ar avantaja cel mai mult. Pe lângă faptul că îi oferă părului formă și volum, o tunsoare nouă vă încadrează fața. O altă idee excelentă pentru persoanele cu părul subțire este să îl taie până în dreptul maxilarului. În principiu, acesta trebuie să fie mai lung în față și mai scurt în spate. Această coafură este soluția perfectă la nivel vizual, deoarece prezintă scări lejere care fac părul să pară mai des.


Dacă aveți deja părul scurt, dar nu și volumul pe care vi-l doriți, se recomandă încercarea unei tehnici simple de tapare. În acest fel, veți obține volum în partea de sus a capului. Prin această metodă, părul va părea mai des și mai gros și va avea un aspect natural.


Pentru a obține cele mai bune rezultate prin tapare, folosiți, însă, un pieptene cu dinții deși. Totodată, alegerea unor produse de înfrumusețare potrivite este unul dintre cele mai importante sfaturi pentru femeile cu părul subțire. În concluzie, optați pentru folosirea șampoanelor și balsamurilor care combat căderea părului și stimulează creșterea acestuia. În plus, buclele reprezintă o alegere foarte inspirată pentru persoanele cu părul subțire. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.216 secunde