Uleiul de cocos și cel de rozmarin stimulează creșterea părului

7717
Uleiul de cocos și cel de rozmarin stimulează creșterea părului - tratament-par-1700136903.jpg

Articole de la același autor

Vreți să aveți un păr frumos? Uleiul de cocos și cel de rozmarin susțin oxigenarea foliculilor de păr de la nivelul scalpului, stimulează creșterea podoabei capilare și previn căderea firelor. Combinând cele două tipuri de ulei veți obține un remediu apreciat datorită abilității sale de a stimula creșterea părului. Îl puteți folosi atunci când podoaba capilară cade în mod excesiv, dar și pentru a ameliora creșterea lentă care vă împiedică să aveți un păr lung și voluminos. Următorul tratament pentru a stimula creșterea părului nu modifică, însă, producția de ulei a scalpului. Astfel, acesta este compatibil cu toate tipurile de păr. De exemplu, uleiul de cocos este un ingredient inclus în numeroase produse cosmetice naturale. Bogat în acizi grași esențiali, antioxidanți și aminoacizi, acest ulei regenerator poate ameliora diverse probleme care afectează scalpul.

Nutrienții din componența lui pot penetra scalpul, stimulând creșterea firelor noi la persoanele cărora le cade excesiv părul. Totodată, el

reglează pH-ul pielii, protejează foliculii împotriva infecțiilor fungice sau bacteriene și hidratează rădăcinile părului și previne slăbirea firelor.

În plus, acționează asemenea unui balsam natural, menținând părul mătăsos, hidratat și strălucitor. Încă din Antichitate, rozmarinul a fost folosit pe post de tratament pentru căderea excesivă a părului. De fapt, susțin specialiștii, multe companii includ extractul de rozmarin în tratamentele și șampoanele împotriva căderii părului pe care le produc. Compușii lui activează circulația sanguină la nivelul scalpului și îmbunătățesc procesul de oxigenare a foliculilor de păr. Acest lucru permite părului să se repare pe cont propriu, îl hrănește și îi stimulează creșterea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4263 secunde