Ultrasunetele îmbunătățesc activitatea sexuală

790
2
Ultrasunetele îmbunătățesc activitatea sexuală - ultrasunete-1320177109.jpg
Veste bună pentru bărbați! A fost descoperit un nou tratament împotriva disfuncțiilor erectile ce presupune expunerea penisului la ultrasunete. Această metodă se adresează în special pacienților care nu răspund la medicamente. În urma tratamentului s-a observat că participanții la studiu au raportat o activitate sexuală mai bună, iar aproape 30 la sută din ei au atins un nivel normal al funcției sexuale fără să fie nevoie și de alte tratamente. În plus, îmbunătățirile s-au putut vedea și două luni de la încetarea tratamentului. Pentru tratarea disfuncțiilor erectile, autorii studiului au folosit ultrasunete mult mai slabe decât cele utilizate în cazul vindecării litiazei renale. Bărbații nu au acuzat dureri sau reacții adverse după tratament.
Potrivit cercetătorilor, undele de sunet de joasă intensitate sunt bune pentru circulația sanguină cardiacă și ajută la creșterea și dezvoltarea vaselor de sânge. Disfuncțiile erectile sunt cauzate de o circulație deficitară, iar acest lucru poate fi remediat cu ultrasunete.
Mai mult, o echipă de medici din Glasgow, Scoția a pregătit în anii 1950 o tehnologie cu ultrasunete care s-a dovedit a fi foarte eficientă în scurtarea timpului mediu de vindecare a oaselor fracturate.

Comentează știrea

admirator
2 noiembrie 2011
aha

de asta eram in erectie continua cind am facut eco/dopler!

andrei
19 februarie 2015
job

Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Noiembrie 2011
Stire din Cetățenești : Preparați-vă în casă rețete cosmetice
Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum faci ca preludiul să fie minunat
Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
Stire din Monden : Daniela Crudu  a făcut sex cu Mihai Bendeac
Pagina a fost generata in 2.3444 secunde