Unde puteți benefica de consultații stomatologice gratuite

358
Unde puteți benefica de consultații stomatologice gratuite - undeputetibeneficiadeconsultatii-1397489300.jpg

Articole de la același autor

Odată cu Ziua Mondială a Sănătății Orale a debutat și cea de-a treia ediție a campaniei "Zâmbește România". Proiectul face parte din Platforma Europeană pentru o Sănătate Orală mai Bună (BOHEP), amplă inițiativă europeană lansată în 2012.
Anul acesta campania "Zâmbeș-te România" a debutat cu o invitație către copii de a deveni campioni la igiena orală. Campionatul Național de Periaj Dentar susținut de Aqua-fresh vine cu o nouă competiție pentru copii. 
Aceasta oferă posibilitatea în-scrierii în două categorii, "Familie" și "Școală". La categoria "Familie" poate concura un copil, singur sau cu familia, și poate câștiga marele premiu, o excursie la Disneyland Paris, valabilă pentru trei persoane. La categoria "Școală" se poate înscrie o clasă, iar premiul, de 500 euro, va fi oferit către zece câș-tigători. Înscrierile se fac în perioada 20 martie - 20 aprilie 2014 prin intermediul aplicației Facebook Zâmbește România.
Odată cu lansarea Campiona-tului Național de Periaj, "Zâmbește România" dă și startul programului consultații gratuite în peste 400 de cabinete stomatologice din țară. Astfel, oricine poate face o rezervare pentru o consultație prin intermediul site-ului www. zambesteromania.ro. În plus, în acest an, o parte din cabinetele stomatologice din cadrul campaniei vor oferi și detartraje gratuite.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Ianuarie 2014
Stire din Fun : Molia la stomatolog
Pagina a fost generata in 0.4806 secunde