Vă cade părul? Cum vă puteți regenera podoaba capilară

257
Vă cade părul? Cum vă puteți regenera podoaba capilară - vacadeparul1-1629811574.jpg

Articole de la același autor

Specialiștii spun că dacă vă cade părul prea tare, atunci este clar că aveți de-a face cu o problemă și trebuie să începeți să o tratați, dacă nu cumva faceți, deja, acest lucru.

Potrivit dr. Ioana Dragomir, căderea părului poate fi cauzată de o mulțime de factori, dar în spatele pierderii podoabei capilare pe o zonă restrânsă a capului se pot ascunde anumite boli infecțioase, stres, afecțiuni locale sau chiar generalizate.

De asemenea, motivele pierderii părului pot fi îngrășarea excesivă a pielii capului, îmbătrânirea sau acțiunea factorilor genetici. Nu este o problemă care apare doar la bărbați, ci poate îngrijora și femeile.

Pentru a scăpa de această problemă deranjantă vă vom prezenta un amestec de ingrediente care s-a dovedit a fi extrem de eficient pentru cei care l-au încercat. Acest amestec stimulează rapid regenerarea părului. Practic, acest sirop conține uleiuri din plante care stimulează foliculii firului de păr. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: 50 ml ulei de ricin, 20 ml ulei de cocos, 10 ml ulei de rozmarin și 5 ml ulei de lavandă.

Mod de preparare: puneți toate ingredientele într-un borcan de sticlă cu capac și amestecați bine. După aceea, aplicați picături din serul obținut pe zonele cu probleme de pe cap. Masați ușor, apoi clătiți cu apă. Realizați această operațiune de două-trei ori pe zi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3344 secunde