Vreau să mă las de fumat!

355
3
Vreau să mă las de fumat! - veraenikopallpneumologradiografi-1370015840.jpg

Articole de la același autor

Fumatul favorizează apariția a numeroase boli și le accelerează dezvoltarea. Infertilitate, impotență, cancer, bronșită, emfizem pulmonar, ateroscleroză, infarct, carii, halenă sunt doar câteva dintre ele. O singură țigară fumată de o femeie însărcinată crește ritmul cardiac al fetusului timp de o oră și jumătate.

"Vreau să mă las de fumat, dar mi-e tare greu, simt că nu sunt în stare" - așa spun majoritatea celor care fumează. Mai toți conștientizează cât de dăunător este viciul pentru sănătatea, dar și a celor din jur și se gândesc, la un moment dat, să renunțe la el. Nu reușesc însă să ducă la îndeplinire planul. De aceea, este bine să fie ajutați de medici - de un specialist pneumolog și de un psiholog.

Constănțenii pot avea parte de acest sprijin prin programul "Stop Fumat", desfășurat și în județul nostru. Cei interesați se pot adresa specialiștilor din cadrul Cabinetului de pneumologie Verasante. Tratamentul este gratuit, doar consultația este suportată de pacienți. Pentru detalii și programări, apelați numărul de telefon 0722.302.654. 

Comentează știrea

...fost fumator!
1 iunie 2013
....am fumat, imi pare rau!

...am fumat si imi pare rau!...mi-am irosit banii si sanatatea! am peste 20 de ani de cand nu am mai pus tigara in gura! ...am vazut cum risipesc banii pe tutun, ca incep sa imbatranesc....si intr-o zi am spus:gata! stop! nu mai fumez!....si nu am mai pus tigara in gura! Sa nu va imaginati ca eram fumator de ocazie. Am fumat ,,Carpati,,, si in lipsa acestora, este adevarat, mai rar, am fumat Kent! ...minim 1-maxim 2 pachete pe zi! Fumatul este un moft, un fel de a spune lumii ca suntem mari, ca avem independenta, ca nu ne pasa de nimeni, un fel de a ne exprima personalitatea....nimic altceva!...da si oarecare dependenta, nu chiar asa de multa pe cat se spune! Lasatul de fumat este o chestiune care tine de personalitatea omului, de vointa. Nu exista ca nu ma pot lșasa de fumat! Ne putem lasa de orice, cu conditia sa avem vointa necesara. De regula oamenii mai slabi, cu personalitatea afectata, in anumite momente, gasesc in orice un refugiu, un mod de exprimare...Daca reusim sa trecem peste asta, atunci ne lasam usor de fumat. ....Naravul acesta ne poate cauza mari proibleme financiare dar si de sanatate. faceti socoteala cat va costa un pachet de tigari pe zi, cat intr-o luna, cat intr-un an....ce puteati face cu banii acestia?...intr-o viata iti mai cumperi o casa....ca sa nu punem la socoteala sanatatea care este cea mai importanta, pentru noi si pentru cei din jur, familie in primul rand...asa ca va indemn sa va lasati de fumat pur si simplu....nu se moare din asta, va asigur eu...sau daca tot sunteti persoane cu....vicii, va apucati de altceva....faceti voluntariat, cresteti animale,plantati pomi.....

Denis
23 septembrie 2015
Impotenta

Momentan fac cura cu un supliment Nicorix. Il iau de o saptamana, dar nu vad imbunatatiri. Poate apar mai tarziu.

Sorin
16 mai 2016
tigari

Denis ai scapat de tigari?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Sănătate : De când m-am lăsat de fumat…
Pagina a fost generata in 0.4572 secunde