Vreți să dați câteva kilograme jos? Consumați aceste fructe

236
Vreți să dați câteva kilograme jos? Consumați aceste fructe - vretisadati2-1632838889.jpg

Articole de la același autor

Medicii nutriționiști spun că foarte multe fructe au capacitatea de a lupta cu kilogramele în plus, însă câteva dintre ele, incluse în meniu și mâncate cum trebuie, fac minuni pentru silueta oamenilor. De exemplu, puteți încerca dieta cu lămâie. Acest fruct face minuni, dacă este consumat după anumite reguli. În caz contrar, riscați să vă alegeți doar cu puțină gastrită sau chiar ulcer. Lămâia în dietă se bazează pe consumul de limonadă. Astfel se va prepara o limonadă din trei litri de apă, o ceașcă cu suc de lămâie, o ceașcă cu sirop de arțar, o lingură cu chilli (sau piper cayenne).

Din această băutură veți bea cel mult zece pahare pe zi. În rest veți consuma numai alimente sănătoase (fructe, legume, sucuri naturale), bogate în nutrienți. Nu aveți voie să exagerați cu porțiile de mâncare, trebuie să vă hrăniți cât mai echilibrat. Dieta cu capșuni este o altă variantă. Capșunile au peste 50 de substanțe benefice și foarte puține calorii. De asemenea, glucidele din căpșuni ajung foarte lent în sânge, deci nivelul insulinei rămâne normal și nu veți avea senzația de foame prea curând. Fiind o dietă hipocalorică, aceasta nu trebuie ținută mai mult de două săptămâni. La încheierea dietei, este bine să includeți treptat celelalte alimente în meniu pentru a evita îngrășarea. De asemenea, este indicat să nu amestecați mâncărurile principale cu căpșunile.

Cura cu pepene roșu vă ajută să dați jos kilogramele în plus, deoarece acesta înlocuiește alimentele prin volumul mare de apă. Practic, mâncând pepene roșu dați jos din kilogramele nedorite, vă simțiți sătui și deveniți și mai sănătoși. De asemenea, reducând din porțiile de hrană și incluzând pepenele în dietă, salvați aproximativ 400 de calorii pe zi, destul cât să slăbiți cam patru kilograme pe lună. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6274 secunde