1 iunie, ultima zi pentru plata taxei de promovare a turismului

86
1 iunie, ultima zi pentru plata taxei de promovare a turismului - spit-1401534651.jpg

Articole de la același autor

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează contribuabilii din Stațiunea Mamaia și Sat Vacanță că 1 iunie 2014 este ultima zi pentru declararea, respectiv plata taxei pentru promovarea turismului.
Operatorii economici care încep desfășurarea activităților economice sau cei care obțin/vizează autorizația de funcționare/avizul program funcționare, respectiv autorizația pentru ocuparea temporară a domeniului public după această dată au obligația să depună o declarație în termen de 30 de zile de la data începerii activității/obținerii documentelor de autorizare. În cazul imobilelor dobândite după împlinirea termenului scadent, declarația se depune în termen de 30 de zile de la data dobândirii.
Neachitarea taxei la termenul scadent atrage după sine majorări de întârziere în cuantum de 2% pentru fiecare lună sau fracție de lună. Depunerea peste termen a declarațiilor, nedepunerea declarațiilor, depunerea declarațiilor cu informații eronate, nedeclararea în termen de 30 de zile a modificărilor intervenite care conduc la recalcularea taxei constituie contravenții. 
Taxa se poate achita și luni, 2 iunie, numerar la ghișeele agențiilor fiscale ale SPIT Constanța sau prin virament bancar în contul RO46TREZ23121360206XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanța, beneficiar Primaria Municipiului Constanța, cod fiscal 4785631.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Mai 2014
Stire din Economie : Hoteluri pline de Rusalii
Pagina a fost generata in 0.6434 secunde