Litoralul, promovat noii generații. "Selfie" ia locul lui "Nea Mărin miliardar"

256
1

Articole de la același autor

Zilele acestea, cei 150 de agenți de turism din țară, Republica Moldova și Iran, care participă la infotripul organizat de Bibi Touring, s-au întâlnit cu frumoasa actriță Crina Semciuc, ce promovează recent lansatul film "Selfie". Pelicula deja are un real succes, lucru care nu poate decât să-i bucure pe lucrătorii din turism, și asta pentru că reprezintă, până la urmă, o promovare nesperată a litoralului. 


"«Selfie» se prefigurează a fi prima peliculă de succes, comedie, care promovează litoralul românesc după 36 de ani, atunci când se lansa «Nea Mărin miliardar». Litoralul românesc are nevoie, pe lângă evenimente, și de filme de valoare. Uneori, un film poate reprezenta cea mai bună unealtă de promovare pentru o destinație. «Selfie» aduce în prim plan locuri cheie ale litoralului românesc, Mamaia și Vama Veche, dedicate tinerilor, și surprinde foarte bine atmosfera acestora. Profesioniștii din turism sunt foarte încântați că cinematogra- fia românească s-a reîntors pe litoral", spune Adrian Voican, directorul general al touroperatorului.


Comentează știrea

MM
1 iunie 2014
Da , vor veni si ...eschimosi

Tare curios si sceptic sunt ca o sa vad turisti din Iran pe litoral gandindu-ma la ingradirile de ordin religios de acolo... Poate e vorba de iranienii stabiliti in alte tari de pe mapamond , caci sunt o gramada. Mai degraba cred ca ar veni cei din Corea de Nord , Afghanistan , sau chiar eschimosii...

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Mai 2014
Stire din Economie : Hoteluri pline de Rusalii
Vineri, 23 Mai 2014
Stire din Economie : Infotrip pe litoral
Pagina a fost generata in 0.4888 secunde