Concurs 113 locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

425

Articole de la același autor

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Con-stanța (AJOFM) organizează în data de 26 septembrie, înce-pând cu ora 09,00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.
Acțiunea se va desfășura în municipiul Constanța la restaurantul Select - Mamaia, în municipiul Medgidia la Casa de Cultură a Sindicatelor "Lucian Grigorescu" și în municipiul Mangalia la Casa de Cultură.
"Acțiunea vizează corelarea cererii și ofertei de forță de muncă, dând posibilitatea absolvenților aflați în căutarea unui loc de muncă să se întâlnească în mod direct cu agenții economici angajatori și să poarte discuții preliminare înaintea interviului propriu-zis", a declarat Dragoș Poteleanu, directorul executiv al AJOFM Constanța.
Locurile de muncă oferite sunt de consilier administrație publică, consilier financiar-bancar, contabil, ecominist, inginer constructor, inginer electroener-getic, inginer vânzări, gestionar depozit, croitor, dulgher, sudor, vopsitor industrial etc.
"Până la data de 22 septembrie au fost contactați 407 agenți economici, din care un număr de 53 de agenți economici și-au anunțat participarea la această acțiune, oferind 1.254 de locuri de muncă, din care 113 sunt pentru persoane cu studii superioare", a mai precizat Poteleanu.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, sub egida Protocolului încheiat între cele două instituții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8815 secunde