152 de sancțiuni aplicate pentru lipsa autorizației de folosire a tramei stradale și a avizului de traseu

305
1

Articole de la același autor

Polițiștii locali au desfășurat săptămâna aceasta controale în trafic pentru identificarea vehiculelor concepute și destinate transportului de mărfuri care nu dețineau autorizație de folosire a tramei stradale și aviz de traseu, conform H.C.L nr. 339/2023 privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2024.
În urma acțiunii desfășurate, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au verificat un număr de 279 de vehicule și au aplicat 152 de sancțiuni contravenționale.
Pentru mai multe informații privind modalitatea de plată, consultați www.spit-ct.ro
Cetățenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - dispecerat Direcția generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: [email protected].


Comentează știrea

Bukker
Vineri, 21 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --- https://use.my/arctrum

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3838 secunde