20 de maşini ridicate de pe stradă, în Constanţa, într-o singură zi

968
20 de maşini ridicate de pe stradă, în Constanţa, într-o singură zi - x20demasini-1638795779.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali constănţeni cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au desfăşurat, zilele trecute, o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea sau staționarea vehiculelor. Într-o singură zi, polițiștii locali au aplicat 95 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 25.950 lei și 180 puncte de penalizare.

De asemenea, au fost ridicate 20 de autovehicule de pe partea carosabilă a drumului public. Mașinile au fost depozitate în parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman nr. 1 și pot fi ridicate doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute de hotărârea de Consiliu Local. Tarif pentru ridicarea mașinii este de 450 de lei, tariful pentru transportul mașinii este 120 de lei, iar cel pentru depozitarea mașinii este de 60 de lei pe zi. Programul de restituire este non-stop.

„Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numerele de telefon 0241.484.205 sau 0341.922, de la Dispecerat - Direcția Generală Poliția Locală”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7356 secunde