Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere dramatică în meciul de la Arad

110
Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere dramatică în meciul de la Arad - 26207044168779248755808371279561-1638796079.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a suferit o înfrângere dramatică în partida cu FCC Baschet UAV Arad, disputată în deplasare, în cadrul etapei a noua a Ligii Naţionale.

Formaţia arădeană, singura cu victorii pe linie în acest sezon de campionat, s-a impus la limită, scor 68-67, la finele unui meci extrem de echilibrat, presărat cu numeroase răsturnări de scor, soarta acestuia fiind decisă în ultimul minut de joc.

Gazdele au avut un debut mai bun de partidă şi şi-au adjudecat primul sfert, 23-20, însă constănţencele au revenit în forţă în sfertul secund, fiind la cârma jocului, 17-13, aşa că, la pauza principală, Constanţa avea avans de un punct pe tabelă. Tot fetele antrenate de Miroslav Popov au avut câştig de cauză şi în sfertul al treilea, 16-15, însă tot ce au construit cu migală s-a destrămat pe final, Aradul impunându-se cu 17-14 în decisiv pentru o victorie la limită.

Pentru Phoenix CSU Simona Halep, cele mai multe puncte (18) le-a marcat Bianca Maria Fota. S-au mai remarcat islandeza Sara Run Hinriksdottir (nouă recuperări) şi americanca Ciara Eleanor Rosten (două pase decisive).

„Rămânem cu un gust amar după această înfrângere, însă am demonstrat încă o dată că avem potenţial suficient pentru a ne putea lupta cu orice adversar de la egal la egal”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

XXX

Campioana României la baschet feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, va întâlni pe Orman Genclik (Turcia), în primul tur din play-off-ul Eurocup Women, s-a decis la tragerea la sorţi efectuată la Munchen.

Prima manşă este programată pe 15 decembrie, în Sepsi Arena, iar returul, pe 22 decembrie, la Ankara.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.718 secunde