3.650 de salariați ai Poștei Române vor fi disponibilizați

258
1
3.650 de salariați ai Poștei Române vor fi disponibilizați - posta-1370035580.jpg

Articole de la același autor

În urma negocierilor dintre conducerea Poștei Române și sindicate, 3.650 de salariați ai companiei își vor pierde slujbele. Aceștia vor face subiectul disponibilizării colective, în lunile următoare.

"În conformitate cu prevederile protocolului încheiat în data de 14 mai 2013, comisia tehnică mixtă, formată din reprezentanți ai Companiei Naționale Poșta Română (CNPR) și ai Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR), a stabilit personalul excedentar existent în cadrul companiei. În urma reverificărilor privind datele de trafic poștal, efectuate de comisia tehnică mixtă, s-a stabilit de comun acord existența unui număr de 3.650 de salariați excedentari ce vor face subiectul disponibilizării colective", se precizează într-un comunicat transmis de Biroul de Presă al CNPR.

Modalitatea de efectuare a disponibilizării va fi stabilită ulterior, în baza unor criterii hotărâte de comun acord între conducerea Poștei și sindicate. Potrivit reprezentanților CNPR, "aplicarea acestui acord restabilește echilibrul între volumul de prestații poștale și numărul de angajați ai companiei, asigurând astfel premisele creșterii competitivității Poștei Române pe piața serviciilor poștale, piață liberalizată începând cu luna ianuarie 2013". 

Comentează știrea

Sorin
2 iunie 2013
Romania se duce dracu'.

Cand spui disponobilizati vrei sa spui ca sunt pusi la dispozitia societatii,pentru a face altceva poate mai necesar si profitabil. Ei bine,in Romania,disponibilizarea inseamna o condamnare la moarte prin infometate,o aruncare in strada cu ura si dispret,bataie de joc si disperare. Daca nu ai pe cineva sa accepte situatia ta de somer si apoi de om care nu are nici un leu,poti sa mori,nimanui nu-I pasa si asta din cauza dementilor banditi din conducerile organizatiilor si fireste din cauza unui stat criminal.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1767 secunde