Atelier

Cum îți poți dezvolta afacerea și online

214
Cum îți poți dezvolta afacerea și online - justizimwww-1370035862.jpg

Articole de la același autor

Numai 10 la sută din companiile active din județul Constanța au, în prezent, un site de prezentare a companiei. În condițiile în care aproximativ 80 la sută din români au acces la internet, o pagină de prezentare online este deosebit de importantă pentru creșterea afacerii.

Tocmai pentru a sprijini întreprinzătorii interesați de această latură, Romtelecom Business Solutions a organizat, ieri, în Constanța, atelierul "Dezvoltă-ți afacerea și online" adresat companiilor care nu sunt prezente online. Participanții la atelier au primit îndrumare profesională pentru crearea paginii de internet a propriei firme și au aflat care sunt avantajele în a fi prezenți pe internet. Antreprenorii au avut ocazia de a-și crea propriul site de prezentare și au învățat cum să folosească instrumentele de promovare disponibile pe portalul afacereataonline.ro, cum ar fi newsletter-ul sau instrumentul de creare și editare a cărților de vizită.

Atelierul gratuit este parte a unei inițiative menite să ajute companiile mici și mijlocii să fie prezente în mediul online, prin intermediul unei platforme do-it-yourself. Inițiativa oferă posesorilor de afaceri posibilitatea de a-și dezvolta personal, în cinci pași simpli, website-uri pentru companiile lor, platforma online oferind și o serie de alte beneficii. Inițiativa este ideală pentru orice companie nou înființată sau de mici dimensiuni care nu și-a dezvoltat încă o carte de vizită online, respectiv website-ul companiei.

Utilizarea platformei este gratuită pentru un an, permițând deținătorilor de afaceri să-și personalizeze website-ul cu ajutorul unor tipare și texte predefinite, care pot fi ulterior modificate de către posesorul afacerii, conform specificului activității sale. Mai mult decât atât, platforma permite crearea unui cont de e-mail personalizat pentru respectivul domeniu, dar și dezvoltarea și transmiterea de newslettere pentru promovarea afacerii respective și uneltele necesare pentru analiza traficului de pe website-ul creat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde