A câștigat marele premiu Carrefour și va merge la "Shreck’s Adventure" din Londra

339
A câștigat marele  premiu Carrefour și va merge  la

Articole de la același autor

Tradiționalul concurs de desene pentru copii organizat de Carrefour România, ajuns la cea de-a 31-a ediție, și-a desemnat câștigătorii și la Constanța.


Pentru prima dată, la aceasta ediție de Paște, au fost pregătite planșe de colorat cu îndrăgitele personaje ale Găștii Zurli, preferate ale copiilor, stimulându-le astfel imaginația micilor artiști. 


Concursul s-a desfășurat în perioada 23 martie - 7 aprilie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului. Pentru prima dată, s-au alăturat concursului partenerii Carrefour, Gașca Zurli.


La această ediție, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de școli care au primit planșe, din cele 19 orașe în care Carrefour își desfășoară activitatea: București, Brașov, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj, Brăila, Suceava, Pitești, Focșani, Oradea, Sibiu, Buzău, Drobeta Turnu Severin, Botoșani, Galați, Târgu Jiu, Timișoara și Piatra Neamț.


Elevul Lucian Budeanu, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială nr. 40 "Aurel Vlaicu" din Constanța, a câștigat marele premiu, o excursie la "Shreck’s Adventure" din Londra.


Premiul II, constând într-un laptop, a fost câștigat de Vlăduț Șerban (clasa a V-a B, Colegiul "Gh. Duca"), premiul III, o bicicletă - Bianca Florea (a VI-a B, Școala "Adrian V. Rădulescu"). 


Au mai fost acordate două mențiuni, constând într-o tabletă și un telefon, precum și 10 mențiuni constând în cupoane Carrefour de 100 lei și patru premii colective. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Olimpiade decalate în week-end
Pagina a fost generata in 0.4755 secunde